Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more

National Park Privattur

Historia, Kultur & Natur. in Cape Town by African Invite

R13600 

In total. For:

adults and
children.
Error checking availability. Please try again.
Not Available. Please try another date.
Please increase your ticket count or try a different date.
Checking...  
Available
More about National Park Privattur

Turen är privat. Cirka 560 km och ca 10 timmar tur och retur. Vår tur till västkusten innehåller västkustens nationalpark, Langebaanlagunen och orörda milsvida vita sandstränder. Parken är särskilt känd för sitt vadarfågelliv och för vårblommorna som förekommer under månaderna augusti till september. Nationalparken är en perfekt plats att utforska och njuta av spektakulärt fågelliv och havslandskap. Faktum är att det är ett internationellt erkänd fågelskådarparadis och hem till och ett häpnadsväckande antal havsfåglar, vadare, frö- och insektsätare samt rovfåglar. Det en underbar plats för att ta ett dopp i havet eller lagunen. Vi gör denna klassiska tur i lung takt, med tid att stanna upp för att smaka, lukta, utforska och lyssna.”

Alla turer är tillgängliga på engelska eller svenska. Din guide och värd, Jim är född i Kapstaden och har bott det mesta av sitt liv här. Han känner till alla slags speciella platser. Hans kärlek till Sydafrika motiverade honom att kvalificera sig som turistguide och idag gör han det han älskar mest och delar sin passion för sitt land och dess folk. Du kan fråga honom vad du vill.

Arrangements

Duration:

10 hours

When:

Sju dagar i veckan, året runt, i mån av tillgång.

Where:

Vi hämtar och lämnar i större Kapstaden och Västkust-området. Vi kan hämta dig och lämna av dig där du bor. Vi kan också lämna av dig på en annan adress efter turen. (Vi måste meddelas om eventuellt bagage som ska transporteras i fordonet.)

Weather:

Vi är inte väderberoende väder. Vi njuter av alla sydafrikanska väderförhållanden.

What to Wear:

Klä dig som du vill. På sommaren klär du dig för att hålla dig sval och på vintern rekommenderas en tröja. Bekväma promenadskor. Solhatt.

Things to bring:

- Kamera - Solglasögon - Nyfikenhet - Kikare - Baddräkt (på sommaren.)

Guests or Spectators:

Blommorna är fantastiska från augusti till oktober. Fåglar finns under hela året. Alla turer är privata. Endast betalande individer är tillåtna på turen.
Requirements

Min Age:

12

Certification Required:

Ingen certifiering krävs.
Inclusions & Exclusions

Inclusions:

- Entréavgifter - Guidning av svensktalande sydafrikansk licensierad guide och vinmakare. - Flaskvatten, karta, program. - Gratis upphämtning och avlämning över stora delar av Kapstaden och Winelands-området - Fordonet är utrustat med kikare, referensböcker, kylväska, paraplyer, flaskvatten och nödhjälpsutrustning.

Exclusions:

- Måltider, kuriosa och andra eventuella inköp för ditt eget konto. (Lunch beräknas till ca. R 120-280 pp exklusive dryck.) - Försäkringar är gästens eget ansvar. - Vi tillhandahåller inga bilstolar för barn, ta gärna med egen.

Cape Town

Explore Cape Town with its Table Mountain, wine farms, great beaches, famous Waterfront and Robben Island.

Other Activities in Cape Town

Book other great activities in Cape Town.
More About Cape Town

African Invite

Authentic, immersive private guided tours in English and Swedish. Do you crave to travel in a way that cleanses your soul and fulfils your hearts desires? African Invite provides experiences as unique as you are. Let me show you.

Our sign-up free booking process temporarily stores booking details on your device.

To continue:

disable private browsing.