Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more

Till fots i Kapstaden

Historia, Kultur & Natur. in Cape Town by African Invite

R9400 

In total. For:

adults and
children.
Error checking availability. Please try again.
Not Available. Please try another date.
Please increase your ticket count or try a different date.
Checking...  
Available
More about Till fots i Kapstaden

Promenera med mig genom hjärtat av Kapstaden. Kapstaden har en fantastisk blandning av kulturer, arkitektur, ljud och lukter samt dess otroligt rika historia. Jag kommer berätta om tiden innan européerna och då hon fungerade som en påfyllningsstation för holländarna och hennes tid som brittisk koloni. Befrielsen från Apartheidstyre till det efterlängtade inträdet i demokratin. Vi promenerar och pratar på vår väg genom hennes mångfaldiga historia i ett lätt och avslappnat tempo med tid att stanna och njuta av varje ställe. Det är ett sätt att spendera värdefull tid och att lukta, lyssna, smaka och utforska. Vi besöker både kända och okända landmärken.”

Alla turer är tillgängliga på engelska eller svenska. Din guide och värd, Jim är född i Kapstaden och har bott det mesta av sitt liv här. Han känner till alla slags speciella platser. Hans kärlek till Sydafrika motiverade honom att kvalificera sig som turistguide och idag gör han det han älskar mest och delar sin passion för sitt land och dess folk. Du kan fråga honom vad du vill.

Arrangements

Duration:

7 hours

When:

Sju dagar i veckan, året runt, i mån av tillgång. Stängt på juldagen, annandag jul, nyårsdagen och påskhelgen.

Where:

Vi hämtar och lämnar i större Kapstads-området. Vi kan hämta dig och lämna av dig där du bor. Vi kan också lämna av dig på en annan adress efter turen. (Vi måste meddelas om eventuellt bagage som ska transporteras i fordonet.)

Weather:

Vi är inte väderberoende. Vi guidar i alla väder.

What to Wear:

Använd vad du är bekväm i. På sommaren klär du dig för att hålla dig sval och på vintern rekommenderas en tröja. Bekväma promenadskor. Solhatt. Lämna onödiga smycken hemma.

Things to bring:

- Kamera - Solglasögon - Nyfikenhet

Guests or Spectators:

Alla turer är privata. Endast betalande individer är tillåtna på turen.
Requirements

Min Age:

12

Fitness:

average

Certification Required:

Ingen certifiering krävs.
Inclusions & Exclusions

Inclusions:

- Guidning av svensktalande sydafrikansk licensierad guide och vinmakare. - Flaskvatten, karta, program, ev. entréavgifter. - Fordonet är utrustat med kikare, referensböcker, kylsväska, paraplyer, flaskvatten och nödhjälpsutrustning. - Gratis upphämtning och avlämning inom 30 km från Kapstaden, Riebeek-Kasteel eller Malmesbury. Jag hämtar er i min buss och kör oss till startpunkten. Efteråt kör jag hem er igen.

Exclusions:

- Måltider, kuriosa och andra eventuella inköp för ditt eget konto. (Lunch beräknas till ca. R 120-280 pp exklusive dryck.) - Försäkringar är gästens eget ansvar. - Vi tillhandahåller inga bilstolar för barn, ta gärna med egen.

Cape Town

Explore Cape Town with its Table Mountain, wine farms, great beaches, famous Waterfront and Robben Island.

Other Activities in Cape Town

Book other great activities in Cape Town.
More About Cape Town

African Invite

Authentic, immersive private guided tours in English and Swedish. Do you crave to travel in a way that cleanses your soul and fulfils your hearts desires? African Invite provides experiences as unique as you are. Let me show you.

Our sign-up free booking process temporarily stores booking details on your device.

To continue:

disable private browsing.