Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more

Tulbagh Privatvintur

Vinprovning I Tulbaghdalen in Cape Town by African Invite

R11600 

In total. For:

adults and
children.
Error checking availability. Please try again.
Not Available. Please try another date.
Please increase your ticket count or try a different date.
Checking...  
Available
More about Tulbagh Privatvintur

Tulbagh ligger i en stilla dal omgiven av magnifika berg. Vissa av dess vingårdar är moderna och andra har varit hem för generationer och allt varvat med nya vingårdar och toppmoderna källare som tillhör nyare mikroproducenter och boutiquevingårdar. Church Street är en viktig kulturell attraktion med sina rader av vackra Cape Dutch-hus renoverade efter jordbävningen 1969 som tar besökarna tillbaka till en glömd tid. Du lär dig om områdets kultur, historia och gastronomi i så mycket eller liten detalj som du vill. Våra turer görs i lugn takt med fokus på din njutning, lärande och avkoppling. Oavsett om du vet lite eller mycket om vin är du välkommen att följa med.

Alla turer är tillgängliga på engelska eller svenska. Din guide och värd Jim, guidar i historia, kultur, natur och vin på engelska och svenska. Han är en fågelkännare, entusiastisk fotograf och kunnig om afrikansk historia. Han har en examen från Cape Wine Academy och är garagiste vinmakare (Hunneyball Wines och Abbotts Hill Wines i Platters vinguide). Han har stort intresse för att dela sin kunskap i alla aspekter av vinnjutning och produktion. Du kan fråga honom vad du vill.

Arrangements

Duration:

9 hours

When:

Sju dagar i veckan, året runt, i mån av tillgång. Stängt på juldagen, annandag jul, nyårsdagen och påskhelgen.

Where:

Vi hämtar och lämnar över Kapstaden och Winelands-området. Vi kan hämta dig och lämna av dig där du bor. Vi kan också lämna av dig på en annan adress efter turen. (Vi måste meddelas om eventuellt bagage som ska transporteras i fordonet.)

Weather:

Vi är inte väderberoende väder. Vi njuter av alla sydafrikanska väderförhållanden.

What to Wear:

Vinprovning är en avslappnad affär. Använd vad du är bekväm i. På sommaren klär du dig för att hålla dig sval och på vintern rekommenderas en tröja. Bekväma promenadskor och solhatt.

Things to bring:

- Kamera - Solglasögon - Nyfikenhet - Entusiastiska smaklökar.

Guests or Spectators:

Alla turer är privata. Endast betalande individer är tillåtna på turen.
Requirements

Certification Required:

Ingen certifiering krävs.
Inclusions & Exclusions

Inclusions:

- Entréavgifter - Provningsavgifter för överenskomna viner eller öl till ett värde av R660 per person. - Guidning av svensktalande sydafrikansk licensierad guide och vinmakare. - Flaskvatten, karta, program. - Gratis upphämtning och avlämning inom 20 km från Stellenbosch, Franschhoek, Riebeek-Kasteel, Malmesbury, Durbanville eller Kapstaden Fordonet är utrustat med kikare, referensböcker, kylväska, paraplyer, flaskvatten och nödhjälpsutrustning.

Exclusions:

- Måltider, kuriosa och andra eventuella inköp för ditt eget konto. (Lunch beräknas till ca. R 120-280 pp exklusive dryck.) - Alla försäkringar är gästens eget ansvar.

Cape Town

Explore Cape Town with its Table Mountain, wine farms, great beaches, famous Waterfront and Robben Island.

Other Activities in Cape Town

Book other great activities in Cape Town.
More About Cape Town

African Invite

Authentic, immersive private guided tours in English and Swedish. Do you crave to travel in a way that cleanses your soul and fulfils your hearts desires? African Invite provides experiences as unique as you are. Let me show you.

Our sign-up free booking process temporarily stores booking details on your device.

To continue:

disable private browsing.