Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more

Hantverksölprovning

Hantverksölprovning, Vinlandet in Cape Town by African Invite

R12200 

In total. For:

adults and
children.
Error checking availability. Please try again.
Not Available. Please try another date.
Please increase your ticket count or try a different date.
Checking...  
Available
More about Hantverksölprovning

Med tanke på vårt välförtjänta rykte för fint vin kan du bli förvånad över att Western Cape också är full av ölbryggerier. Öl har bryggts här sedan 1658. Om din grupp bestämmer sig för att kombinera öl- och vinprovning besöker vi en kombination av minst ett utmärkt hantverksbryggeri och flera vinodlingar. Du kan också bestämma dig för att hålla dig till öl för dagen.

Du kommer också lära dig om områdets kultur, historia och kök i så mycket eller liten detalj som du vill. Stellenbosch är känt över hela världen för sina viner. På denna guidade tur kommer du att bekanta dig med våra fantastiska hantverksbryggerier i vinländerna. Oavsett om du vet lite eller mycket om öl och vin, är du välkommen att vara med.

Alla turer är tillgängliga på engelska eller svenska. Din guide och värd Jim, guidar i historia, kultur, natur och vin på engelska och svenska. Han är en fågelkännare, entusiastisk fotograf och kunnig om afrikansk historia. Han har en examen från Cape Wine Academy och är garagiste vinmakare (Hunneyball Wines och Abbotts Hill Wines i Platters vinguide). Han har stort intresse för att dela sin kunskap i alla aspekter av vinnjutning och produktion. Du kan fråga honom vad du vill.

Arrangements

Duration:

9 hours

When:

Sju dagar i veckan, året runt, i mån av tillgång. Stängt på juldagen, annandag jul, nyårsdagen och påskhelgen.

Where:

Vi hämtar och lämnar över Kapstaden och Winelands-området. Vi kan hämta dig och lämna av dig där du bor. Vi kan också lämna av dig på en annan adress efter turen. (Vi måste meddelas om eventuellt bagage som ska transporteras i fordonet.)

Weather:

Vi är inte väderberoende väder. Vi njuter av alla sydafrikanska väderförhållanden.

What to Wear:

Ölprovning är en avslappnad affär. Använd vad du är bekväm i. På sommaren klär du dig för att hålla dig sval och på vintern rekommenderas en tröja. Bekväma promenadskor och solhatt.

Things to bring:

- Kamera - Solglasögon - Nyfikenhet - Entusiastiska smaklökar.

Guests or Spectators:

Alla turer är privata. Endast betalande individer är tillåtna på turen.
Requirements

Certification Required:

Ingen certifiering krävs.
Inclusions & Exclusions

Inclusions:

- Entréavgifter - Provningsavgifter för överenskomna viner och/eller öl till ett värde av R660 per person. - Guidning av svensktalande sydafrikansk licensierad guide och vinmakare. - Flaskvatten, karta, program. - Gratis upphämtning och avlämning inom 20 km från Stellenbosch, Franschhoek, Riebeek-Kasteel, Malmesbury, Durbanville eller Kapstaden Fordonet är utrustat med kikare, referensböcker, kylväska, paraplyer, flaskvatten och nödhjälpsutrustning.

Exclusions:

- Måltider, kuriosa och andra eventuella inköp för ditt eget konto. (Lunch beräknas till ca. R 120-280 pp exklusive dryck.) - Försäkringar är gästens eget ansvar. - Vi tillhandahåller inga bilstolar för barn, ta gärna med egen.

Cape Town

Explore Cape Town with its Table Mountain, wine farms, great beaches, famous Waterfront and Robben Island.

Other Activities in Cape Town

Book other great activities in Cape Town.
More About Cape Town

African Invite

Authentic, immersive private guided tours in English and Swedish. Do you crave to travel in a way that cleanses your soul and fulfils your hearts desires? African Invite provides experiences as unique as you are. Let me show you.

Our sign-up free booking process temporarily stores booking details on your device.

To continue:

disable private browsing.